In samenwerking met het Jac. P. Thijsse College helpen we leerlingen om ‘Corona achterstanden’ weg te werken. We starten elk nieuw ‘trainingsblok’ van 1,5 tot 2 maanden met de workshops Leren Leren en Plannen, waar de leerlingen algemene vaardigheden aanleren. Aansluitend bieden we fysieke trainingen voor verschillende vakken aan, gevolgd door huiswerkbegeleiding op onze locatie waar leerlingen in alle rust en zonder afleiding het geleerde in praktijk kunnen brengen ten einde zo goed mogelijk een toetsweek in te gaan. Dit alles gebeurt onder leiding van deskundige docenten en studenten die een studie in deze richting volgen.

De eerste resultaten zijn zeer hoopgevend te noemen. Gemiddelde cijfers gaan van een 4 of 5 naar een ruime voldoende.

Meer informatie over de workshops Leren Leren en Plannen? Bel +31 637345574 (ma-vr, van 10:00 – 14.00 uur of 19:00 – 21:00 uur) of mail (info@ruimvoldoende.nl) ons gerust voor vragen of een vrijblijvend advies.

Birgit – 5 vwo
Bij Ruim Voldoende is er altijd een gezellige sfeer! Thuis heb ik weinig concentratie, maar bij Ruim Voldoende kan ik een paar uur achter elkaar productief doorwerken. Als ik vast loop word ik voor elk vak gelijk goed geholpen. Ik haal voor scheikunde eindelijk voldoendes :)

Karlijn – 5 havo
Bij Ruim Voldoende kunnen ze me heel goed helpen met de vakken waar ik moeite mee heb.

Lisa – 5 havo
Bij Ruim Voldoende is er een fijne en rustige sfeer om te kunnen leren, vragen stellen wanneer mogelijk. Goede uitleg van de begeleiders die aanwezig zijn! Ruim Voldoende is top.